Un spirit, o cușcă.

27 Feb, 2012 |

Nu are legătura directă cu ceea ce numim pescuit. Nici cu silicoanele, nici cu taxele de pe bălți, nici cu incintele din defuncta Deltă a Dunării și nici cu blank-urile de ultimă generație. Am văzut ieri un film în care un individ, pescar la muscă, s-a ambiționat să-și facă un acvariu cu păstrăvi prinși de el în râul pe care a crescut. Au sărit din acvariu și au murit pe podea. Având un deja vu, clipul acesta stă ca și replică sau completare. Este vechi de ani de zile și l-am făcut cu răbdare, grijă și respect pentru niște prietenii dragi cu blană și nas umed. Închiși într-un acvariu de sârmă. La fel de dragi ca și păstravii, la fel de “liberi” ca și păstrăvii.

Altele

About the author

Streamers!

13 Responses to “Un spirit, o cușcă.”

 1. Ghenadie says:

  mi s-a facut pielea de gaina si s-a zburlit parul pe ceafa… un spirit liber, inchis…. cei nascuti sa zboare, nu se pot tara pe pamant…

 2. pepino says:

  Fii curios, fii indraznet.
  Urmeaza-ti inima si intuitia.

  Steve Jobs
  1955 – 2011

 3. Codrut iFish says:

  Iar aici aveti una tare cu un coiot bazat 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=NqVE9qfg7yI

 4. Ghenadie says:

  🙂 instinctul de supravetuire

 5. nucus says:

  Ati vazut de aproape un caprior sau un cerb aflat in captivitate si ce privire turbata are cind loveste cu coarnele gardul care ne separa,incercind sa ajunga la noi ?
  Cita tristete, demnitate si poate impacare cu soarta fara posibilitati de scapare, in privirea acestei “fiare ,lashe si insetate de singe”?
  Stiti cu cita blindete si grija isi cresc puii ?
  Stiti cu cita demnitate,resemnare vine ,atunci cind e inconjurat si nu mai are posibilitati de scapare,catre pusca care ii garanteaza libertatea ,chiar daca in alta lume ?
  Stiti ca dacii (daos,danos) se trag din lupi ?

 6. gabie says:

  “fiare ,lashe si insetate de singe”

  oare mai sunt ignoranti, in lume, care ii considera asa?

  • Codrut iFish says:

   Da, o zdreanța, pe numele ei Sarah Palin, guvernator al statului Alaska intre 2006 si 2009 (demisie) care in timpul mandatului a autorizat vanatoarea la lupi din elicopter.

 7. Marcela says:

  excuse me, I don`t understand the story, but I have a dog that loks pretty like the white one, are they dogs or wolves? Could somebody please make a short translation? I`m in Argentina

 8. gabie says:

  argentinaaaa ,
  nice legs ( from tango :P)
  good wine ,
  divine beef…

Leave a Reply