Sunline la Abrevis

29 Mar, 2013 |

superPEV

Unicul lucru care poate face legatura intre naluca si ansamblul om, lanseta, mulineta, este firul.

De calitatea firului depinde distanta de aruncare, viteza cu care se propaga informatia atacului, viteza cu care se “duce” intepatura. De calitatea firului mai depinde rezistenta in timp a acestuia si , credeti-ma,  rezistenta in timp a angrenajelor mulinetei.

sunline-troutist

 In ultimii 10 ani am testat multe feluri de fire de top. Fiecare cu avantajele si dezavantajele sale, pentru ca firul perfect nu s-a inventat inca. In ultimii ani a explodat piata, cu fire de calitate si din ce in ce mai ieftine.

 Gama Sunline mi-a satisfacut  foarte multe cerinte. Acopera toata plaja de fire necesare in pescuitul de spinning ( textile, fluorocarbon, monofilament clear, monofilament fluo ….) . Si este foarte comod, la un click distanta, in 24 de ore il ai.

sunline-BASSsuperPE

  Cum sa nu ma bucur atunci cind m-a sunat Carmen Bînă de la Abrevis, ca sa-mi spuna  ca pot sa-mi refac stocul de fire ( destul de imbatrinit dupa parerea mea) deoarece un nou import este pe cale sa intre in magazinul mai sus amintit.

      Multiplicatoarele mele asteapta un Super PE. Acum vreo sase ani am pescuit pentru prima oara cu el si a fost primul multifilament rotund in sectiune, din acest motiv pretindu-se perfect pescuitului la casting. Un alt mare avantaj al firului Super PE este curgerea silentioasa prin inele .

machinegun

Incepe curind cleanul sa se repeada la microvoblere si de abia astept un Troutist de 3 livre. Este, de departe, cel mai bun fir cu care am pescuit la clean vreodata. Matasos , rezistent, foarte senzitiv.

Este o placere sa pescuiesc la stiuca, cu un Machine Gun Cast ( ce rezonanta are acest cuvint) de 12/14   livre pus pe un multiplicator de forta, avind la capat un topwater, sau un glider, Ghenadie. Va recomand sa incercati combinatia asta.

sunline-supnatC

De abia astept sa ma uit cum tresare  un Hi-Visible de 4 livre, atunci cind un biban nervos smotoceste un Grass Minnow Pink Glow SS. Imi place enorm culoarea mat vizibila si elasticitatea redusa a acestui fir.

hivisible

In momentele cind “ma chinuie” talentul pe Valea Argovei imi testez reflexele si acuitatea vizuala folosind un Bass Special Fishing Line de 6 livre.
Oferta Sunline e mult mai bogata decit cele prezentate aici si va invit sa le testati cu incredere .

Spinning

About the author

Primul contact cu pescuitul l-am avut pe la 11 ani, pe dig, la mare. Sunt multi ani de atunci iar eu sunt inca in perioada de acumulari. Acumulez cunostiinte , prieteni, caracter...
No Responses to “Sunline la Abrevis”

Leave a Reply