Știuci fără umbrelă

07 Apr, 2012 |

Cum posibilitățile erau limitate din cauza vremii capricioase, am ales un loc numai bun pentru început de sezon și anume balta de răpitori din comuna Putineiu, jud. Giurgiu, loc cu numele de scenă “La Conac”. Balta este bine amenajata și are știuci care știu să facă și mofturi dar tot la fel de bine, sau și mai bine, știu să rânjească în fața camerei. O locație ideală pentru testat năluci sau ceva tehnici “cross-over” mai kinky. Pentru că al nostru coleg Ghenadie încă își tunează creațiile custom am apelat la variantele comerciale cunoscute de către toți.
Bref, 1 aprilie, vreme nemernică, între 5 și 7 grade C cu ploaie non stop și vânt, înghețat de mâini, ceva înjurături către cei ce se joacă cu vremea și mult noroi pe tălpi. Am plecat în trei și după ce ni s-a urat succes în magazinul sătesc am reușit să avem în final un total de 13 capturi într-un interval de 4 ore după care, pătrunși până în suflet de ploaie și frig am plecat acasă. Slidere-le de 6cm, 7cm au făcut legea în varianta sinking, la fel și un modest crankbait firetiger de la Suxxes și o torpila de Rapala tip minnow de 20 de cm. În imaginile surprinse în grabă, un băț făcut de Găbie pe blank Lamiglas Skeet Reese 14-42 de grame împerecheat cu un multiplicator Daiwa Zillion 100PA cu raport 4.9:1 poreclit și Crazy Cranker. Ansamblul cu totul, o macara pur sânge.

 

Locuri, Spinning

About the author

Streamers!

19 Responses to “Știuci fără umbrelă”

 1. Ghenadie iFish says:

  ce hot esti 😛

 2. gabie says:

  adevarata vreme de stiuca. ador.
  cum a mers palinca , cind ati ajuns acasa?

  • Codrut iFish says:

   Unsa, aveam chef sa ne oprim la birt in sat dar odata urcati in masina i-am dat gaz si ne-am aghezmuit casnic.

 3. Alex says:

  Se pare ca ne-a priit “bafta” de la inceputul turneului. Vere, eu mai vreau odata si inca odata si inca odata!

  • Codrut iFish says:

   Si cand te gandesti ca masina era asezata in directia ‘inapoi acasa’ dupa bafta subtila a muzei de la magazin…
   Dar cum paganii nu cedeaza ne-am transformat in Myth Busters. Next time iti fac cadou un tricou de fishing inscriptionat cu “Bafta!” 🙂

 4. Alex says:

  Bafta scris pe fata tricoului si Succesuri pe spate 🙂

 5. Alex says:

  Vere, daca gasesc un “loc de loc”, las tricoul acolo pe mal pana a doua zi, sa vedem cine se apropie 🙂 Anyway, cred ca cei mai multi dintre noi considera lucru asta o mare prostie, un neadevar insa, cand cineva rosteste cuvantul magic pe langa tine, zambesti ironic si mai ca iti vine sa-i spui ceva de dulce.

  • Codrut iFish says:

   Lasa ca e bun si folclorul la ceva. Daca se ofileste nu mai fuge nimeni de tricoul serigrafiat cu ‘Bafta’. Pastrati traditia. 🙂

 6. romulus says:

  Frumoasa partida de stiuca, v-ati spalat pacatele din iarna

 7. remus says:

  inainte trebuia sa cumperi pestii de la alimentara ca sa dovedesti ca ai fost la pescuit … :). acuma totul se face din photoshop. nu stiu cine e ala in rosu din filmulet( evita sa priveasca in camera) dar imaginea de final se vede ca e lucrata :mici imperfectiuni … 🙂

 8. gabie says:

  pacat ca nu a fost ghenadie cu voi.
  avea timp destul sa va filmeze si la jocul de glezne si la palinca de dupa..

  • Codrut iFish says:

   Las ca o sa va pandeasca el sa vezi ce va da la gioale. Bumbescu era shoim al patriei 🙂

  • Ghenadie iFish says:

   te manca rau de tot Gabie, eu cred ca te roade pisma ca ti-a inghetat curu’ la Cazane iar noi prindeam peste 😛 lasa vere, are Codrut dreptate, v-o coc eu, moldoveneste asa, sa nu va treaca cu una cu doua. Eu nu tin supararile, doar le notez !

 9. Ghenadie iFish says:

  Codrut, vezi ca primele inscriptionate “iFish” se vor vinde cu una suta lei bucata ( RON nu ROL) asa ca inghesuiti-va nu sunt decat 6 bucati !

Leave a Reply