Skeet Reese LMB841E

14 Jan, 2012 |

Am mai lucrat de citeva ori acest blanc , am si dat cu el si pot spune ca are 2 particularitati placute.
Culoarea – in afara de faptul ca nu place la toate lumea , are ceva. Place , nu place , important e ca nu trece neobservat . iar asta e clar , foarte important. Il vezi pe balta, il vezi in raft iti atrage atentia. Primul pas e facut. Apoi acea culoare te indeamna , ca rodbuilder , sa-ti pui la bataie capacitatea de a divaga de la niste concepte clasice. Sa combini culori, sa vopsesti mandrine, sa inchizi ochii si sa-ti inchipui ca esti un Faberge al rodbuildingului . Pentru asta trebuie sa fi dispus sa accepti si critici , idei , laude……In subconstient realizezi ca si clientul care a ales acest blanc e dispus la “batut cimpii” . Dar oare ce inseamna clasic la acest blanc? Spre marea mea bucurie Codrut a fost incintat de ideea mea: ata de matisaj culoare grena , mandrina fuji ECS vopsita profesional cu aceeasi culoare ca a atei de matisaj. Imi pare rau ca nu am avut un woven tube si winding check dar nu am fost pregatit pentru un diametru asa de mare in zona de butt.


Actiunea – continui sa cred ca Skeet Reese-ul e mai rapid decit omologul sau negru Certified Pro. Mi se pare cel mai rapid blanc de fibra de sticla. Pur si simplu am impresia, in intepatura , ca simt cum patrunde acul . Daca mai am si o combinatie de monofilament de 0.33 , 0.35 care “te lasa” sa dai intepatura si apoi isi face treaba singur din elongatie , “climaxul” e garantat. Imi place actiunea constanta, imi place ca in sarcina descrie un arc de cerc perfect asta insemnand ca nu are tensiuni interne.

Rodbuilding

About the author

Primul contact cu pescuitul l-am avut pe la 11 ani, pe dig, la mare. Sunt multi ani de atunci iar eu sunt inca in perioada de acumulari. Acumulez cunostiinte , prieteni, caracter...

5 Responses to “Skeet Reese LMB841E”

 1. Ghenadie says:

  Gabiiiiii, stii ca al meu trebuie sa iasa la fel de bine, daca nu chiar mai bine 😛
  Felicitari, frumoasa lanseta

 2. gabie says:

  o sa-mi dau silinta sa iasa le fel de galben

 3. ghenadie says:

  nuuuuuuuuuuu, nu galben 🙁

 4. Jean Scurtu says:

  Gabie,

  Ai inceput sa lucrezi frumos betele,ca altele facute de tine inainte nu-mi placeau datorita manerelor ce voiau sa fie originale dar erau ,cel putin asa cred eu,mai putin functionale.
  Cred ca la inelele cu doua picioare latimea matisajul ar trebui sa fie egala in ambele parti,asta din punct de vedere estetic ca functional nu influienteaza cu nimic.
  In poza prezentata de tine matisajele la un inel cu doua picioare nu sunt egale ca latime.

  La multi ani si succese in rod building,

  Jean Scurtu

 5. gabie says:

  Multumesc mult. Sa ne auzim cu bine.

Leave a Reply