Saltimbancii

18 Sep, 2013 |

 

Din iesirile facute in fuga pe Somesul Cald am reusit sa mai leg un filmulet despre pastravii din zona. Mare lucru nu e de spus …

I-am gasit mai marisori decat anul trecut dar mai putini. Nu am intalnit nici un lipan, poate si din cauza ca am folosit muste (de fapt o singura musca ) mai mari de data asta. Peisajul l-am gasit neschimbat, inclusiv televizorul aruncat probabil de posesorii de cabane si iubitori de natura din zona.

Sper ca si la anul sa-i mai pot vedea excutandu-si numarul de acrobatie, ca lor asa le sta bine: MULTI si VII!

 

P.S. Cu putina atentie din partea autoritatilor si mai ales cu sprijinul celor care au acolo resedinte de vara zona ar putea deveni un mic paradis al saltimbancilor.

 

Flyfishing, Locuri

About the author

Singur cum umblam atunci pe Somes, auzeam ce vorbesc aia de pe partea cealalta. Si la un moment dat aud pe unu zicand: “Uite ma pe ala, ca da la pastrav!” M-am gandit “Uite ma ce face bautura din om” si abia pe urma mi-a cazut fisa. Am dat vegetatia la o parte sa pot vedea in josul apei si acolo era Romi bagat in mijlocul Somesului.

10 Responses to “Saltimbancii”

 1. Codrut says:

  Ati facut iesiri doar de o zi?
  In rest, ce sa zic, sa creasca mari si sa le vina mintea la cap alora cu pensiunile de pe maluri. Banuiesc ca sunt destule.

  • Remus says:

   De fapt au fost iesiri de cateva ore. Este doar o pensiune acolo care din cate am vazut nu mai functioneaza. In rest sunt doar cabane .

 2. Petru says:

  Hopppaaaaaaaaa! Hop! … dragutii de ei. 🙂 Tumbe si salturi mortale si reusite dar mai mult cu aterizari pe spate.

  Frate Remus, mie i-mi place cum se cabreaza Yellow Line, cand intepi. 😀

 3. romulus says:

  mai frate, da ce somn ai tras, sa-ti fie de bine.

 4. romulus says:

  Reclama : ,, Redtag, iti merge la suflet, prin gat”

 5. Cristi says:

  Fara cuvinte… Iar melodia merge la suflet de minune.

Leave a Reply