Reins si ABT Lures la Peapa

02 Mar, 2013 |

In asteptarea primaverii, a tirgului, a primului țac, colegii si prietenii de la “Peapa” isi fac temele si ne dau subiecte pentru conflicte conjugale.

reins

Gumele Reins

Calitate japoneza la pret de guma americana. Dupa parerea mea sunt “japonezele” cu cel mai bun raport calitate/pret, cartea de vizita insemnind varietate mare de culori si o textura a gumei cu nimic mai prejos decit suratele cu ochii oblici care-si permit sa tina la pret. Pescuiesc de vreo 2 ani cu Rockvibe Shad si pot spune ca am fost printre cei care l-au rugat pe Vlad sa importe aceasta marca, ce are in portofoliu niste forme originale (destul de greu pe o piata imensa, unde e din ce in ce mai dificil si mai important sa fi original).

abt-lures

ABT Lures

Swimbaiturile ABT , un “must have” acum cind ne pregatim sa o intimpinam pe mezozoica la iesirea din perioada de gratie (citeste de dragoste), infometata si supta la burta si la fata precum un grizzly inainte de urcarea somonilor din aval.

Noutăți, Spinning

About the author

Primul contact cu pescuitul l-am avut pe la 11 ani, pe dig, la mare. Sunt multi ani de atunci iar eu sunt inca in perioada de acumulari. Acumulez cunostiinte , prieteni, caracter...
No Responses to “Reins si ABT Lures la Peapa”

Leave a Reply