PeApa la târgul care deschide sezonul

10 Mar, 2012 |

Iarna nu se lasă încă. Bălțile nu s-au dezghețat deși suntem aproape de mijlocul lui martie, așa că singura veste bună o primim de la organizatorii primului târg pe linie de outdoor din acest an, Expo Aventuri 2012.

Cum timpul nostru este din ce in ce mai valoros, acesta fiind si motivul pentru care multi preferam magazinele online, iFish va incerca sa vina in ajutorul pescarilor, care nu au timp sau chef sa caute printre rafturi, ci au un target clar, cu stiri vizavi de noutatile prezentate de principalii importatori  prezenti la manifestare.

Primul care ne baga in priza este  Vlad Tocae  de la PeApa:

Pescarii de rapitori sunt intampinati de noutatile din zona lansetelor si mulinetelor, acestea fiind reprezentate de cunoscutele Daiwa si Cormoran. Daiwa Theory, Crosscast, T3 Ballistic, Caldia MagSealed sau Coromoran D-Kon sunt capul de lista al mulinetelor de spinning si baitcasting. Pentru lansetele de spinning prezentam noutati de la Cormoran cu noile serii ULS, ULF si Black Bull LRC  cat si noutati Daiwa, Okuma si Rapture.

Gama de lansete prezentata acopera intreaga gama, de la pescuit de finete (ultralight) si pana la pescuit heavy destinat salailor si somnilor capitali, oferite dintr-o gama mare de producatori: Cabelas, Cormoran, Daiwa, Okuma, Rapture si St Croix.

In ceea ce priveste nalucile soft, speram sa va putem oferi cel mai complet stand (aprox. 10mp de naluci expuse) de la producatori renumiti din care aminitm: BigHammer, Cabelas, Lake Fork, Relax si Team Dragon. Noutatile sunt reprezentate de Lake Fork Magic Shad 5.5″, Relax KingShad 4″, iar majoritatea “plasticelor” vor avea preturi promotionale!

Pentru nalucile metalice ne mandrim sa avem in premiera noul model de lingura Lucky RedTail de la Bertilure, alaturi de strunele de titan si intreaga colectie de spinnerbaits. Acestea evident alaturi de intreaga gama de linguri oscilante si rotative de la Bertilure, Rublex si Spinmad.

Voblerele vor fi de asemenea reprezentate bine prin gama Daiwa, Dorado, Rapture, Salmo, StrikePro insumand practic mai bine de 20mp de expunere doar de naluci si accesorii

Toate acestea completate de gama de bagajerie de spinning Cabelas, Rapture, Daiwa si Cormoran cat si de sonarele de la Humminbird.

Pentru pasionatii de pescuit la crap, Cormoran vine cu noutati in seria lansetelor ProCarp Eliminator si ProCarp Carp Force, completat de Daiwa Black Widow, toate acestea alaturi de  cele mai apreciate produse din gama.

Firele de pescuit monofilament, fluorocarbon si textile sunt reprezentate de firme cunoscute pescarilor: Cabelas, Daiwa, PowerPro, Stroft si Trabucco.

Asadar inainte sa ne vedem PeApa… ne vedem saptamana viitoare la ExpoAventuri!

Noutăți, Spinning

About the author

Primul contact cu pescuitul l-am avut pe la 11 ani, pe dig, la mare. Sunt multi ani de atunci iar eu sunt inca in perioada de acumulari. Acumulez cunostiinte , prieteni, caracter...
No Responses to “PeApa la târgul care deschide sezonul”

Leave a Reply