Noi năluci marca DAIWA

29 Mar, 2012 |

Pentru sezonul 2012, compania japoneză Daiwa a dezvoltat gama de plastice Tournament şi a oferit o serie de modele ce vor atrage atenţia imediat celor pasionaţi de pescuitul la răpitori. Scopul celor de la Daiwa este furnizarea de accesorii absolut premium şi de încredere, care au fost dezvoltate în colaborare cu compania-mamă în Tokyo/Japonia. Cele mai multe elemente sunt chiar făcute în Japonia. Toate accesoriile au fost testate intens de către pescari în Japonia şi Europa în ceea ce priveşte fiabilitatea lor – pentru că numai cele mai bune produse sunt etichetate cu numele TOURNAMENT.

Tournament D’Fin

Shad cu coada clasic striată. Generează vibraţii puternice chiar şi fără a fi montat pe jig. La testele din Franţa, a fost un adevărat coşmar pentru şalău şi biban. Datorită formulei speciale a materialului folosit, precum şi adăugarea de sare în compoziţie, poate face chiar şi şi este ideal pentru utilizarea cârligelor offset – perfect pentru zonele cu brădiş. Materialul conţine aromă de calmar, care a generat cele mai multe atacuri în timpul numeroaselor teste. Formula este neutră coloristic – năluci de culori diferite pot fi păstrate împreună fără să se amestece culorile.
Disponibil în 7,5 cm şi 10 cm. Made in Japan.

Tournament D‘TAIL

În cooperare cu unul dintre pescarii de bass de vârf din Japonia, am dezvoltat o serie de shads prinzătoare, care sunt 100% realizate în Japonia.

D‘TAIL este disponibil în 2 dimensiuni:
– o versiune mai mică de 7,5 cm, care este determinat în pescuitul la drop shot şi o versiune 10cm, care este aplicabilă pentru jiguri şi carlige offset.
Impregnat cu aromă de calmar. Made in Japan

Noutăți, Spinning

About the author

Adept al rockului, realizator de emisiuni radio si nu in ultimul rand, pescar.

2 Responses to “Noi năluci marca DAIWA”

  1. Ionut says:

    Foarte faine….dar de unde le luam?

  2. Lenti says:

    De la Arrow in scurt timp

Leave a Reply