Năluci noi pentru 2012

01 Mar, 2012 |

La ediţia 2011 ICAST, o serie de producători au prezentat în premieră câteva năluci pentru sezonul 2012 . A venit momentul să vi le readucem în atenţie şi poate, folosindu-le, o să aveţi în acest an partide frumoase.

Trigger X Aggression Big Moe
Un soft plastic de dimensiuni mari ce conţine o nouă tehnologie de atractanţi care oferă peştilor feromoni Ultrabite Agression. Năluca este de găsit în versiunea de 15 cm şi în şase culori.

Blue Fox Vibrax Bullet
Celebra companie Blue Fox propune o rotativă cu o nouă mişcare în apă, este cu 30% mai grea decât precedentul model aşa că pescarul are acum şanse mai mari să ajungă la adâncimea dorită într-un timp mai scurt. Noul model,Vibrax Bullet, este de găsit în şapte mărimi şi tot atâtea culori.

Terminator T-1 Short Arm Thump’r
Spinnerbaiturile sunt printre cele mai populare năluci printre pescarii de bass, dar ele au aplicaţii şi la noi (știucă, biban etc). Noul model are tija de titaniu şi se găseşte de cumpărat în opt culori diferite.

Storm Live Kickin’ Shad
Cei de la Storm propun pentru 2012 o combinaţie între două modele scoase deja pe piaţă şi anume, Kickin’ Minnow şi Swim Shad. Noul model se numeşte Live Kickin’ Shad şi este o invenţie de luat în seamă şi o nălucă de încercat mai ales că vine în multe mărimi şi în cinci culori diferite.

Rapala Clackin’ Rap 07 şi 09
Modelele Clackin’ Rap 07 şi 09 aduc în prim plan două noi culori şi două noi mărimi. Modelul 07 are 7 cm şi cântăreşte 17,7 grame, iar modelul 09 se găseşte în versiunea de 9 cm având o greutate de 33,7 grame. Ambele modele sunt valabile în 16 culori dintre care două sunt noi: Helsinki Shad şi Regal Shad.

Noutăți, Spinning

About the author

Adept al rockului, realizator de emisiuni radio si nu in ultimul rand, pescar.

4 Responses to “Năluci noi pentru 2012”

 1. romulus says:

  sper ca nu citesc si pestii articolul, sa fie noile produse o surpriza ‘placuta’ pt. ei .

 2. Codrut iFish says:

  Rapala vad ca pregatesc, incet, seria Robocop

 3. Lenti says:

  si daca afla tot nu au scapare

 4. romulus says:

  las ca pesti sunt baieti de treaba si sper sa ne incante anul acesta cu prezenta lor, peste asteptarile noastre

Leave a Reply