Momeala de Gabie!

28 Mar, 2014 |

01

Momeala e printre noi! … 

DSC07894

De ceva vreme am reusit sa fac rost si de niste piele tabacita vegetal si cu ustensilele achizitionate de peste oceane am inceput sa fac ceea ce de vreun an tot coceam: una-alta din piele. Si am inceput cu un penar de muste de care nu vreau sa-mi aduc aminte, pe urma un alt penar de muste nu prea reusit cu care m-am scapat de-o zi de nastere 🙂 si in final un penar de tinut naluci cerut de Gabie. Ce a iesit se poate vedea in poze, poze facute de fostul meu coleg de chilie Adrian Magerusan. Maestre …!

02

Una dintre marile calitati ale pielii tabacite vegetal e ca-ti da posibilitatea sa o “gravezi” si sa o “modelezi” dupa cum te taie capul. E o munca migaloasa ce nu-ti da voie sa gresesti. Dar rezultatul te face sa uiti suferinta.

05

03

Cusaturile manuale sunt “ingropate” in piele pentru a preveni uzarea prin frecare. In cazul in care un fir cedeaza ele nu se destrama ca in cazul celor cusute la masina. Si nu in ultimul rand, cusaturile manuale, prin aspectul lor, dau clasa obiectelor din piele.

08

 

07

Interiorul captusit cu blana de oaie sporeste nalucii increderea  in sine si ambitia de a atrage noi pesti, mai mari si mai frumosi!

04 

06

Uite asa trecut iarna fara sa simt lipsa pescuitului!

DSC07875

 

Spinning, Vanzari

About the author

Singur cum umblam atunci pe Somes, auzeam ce vorbesc aia de pe partea cealalta. Si la un moment dat aud pe unu zicand: “Uite ma pe ala, ca da la pastrav!” M-am gandit “Uite ma ce face bautura din om” si abia pe urma mi-a cazut fisa. Am dat vegetatia la o parte sa pot vedea in josul apei si acolo era Romi bagat in mijlocul Somesului.

11 Responses to “Momeala de Gabie!”

 1. gabie says:

  penarul e fabulos, de abia astept sa ma falesc cu el pe balta.
  multumesc

 2. Adi says:

  Maestre! Placerea a fost de partea mea sa fac fotografii la penar :). Sper sa fac o sedinta foto si cu voi, muscarii 🙂

 3. Stanescu Marius says:

  Foarte frumos penarul sa il deschizi cat mai des!!!

 4. gabie says:

  sper sa aprecieze si altii utilitatea si frumusetea lui

 5. Codrut says:

  Bravos nene. Frumos.

 6. romi says:

  La noi in familie numai artisti , sigur ca si frate asi fi preferat sa am eu primul penar , dar asta este, frumos lucrat, faine poze, si faine partide pt gabie

 7. gabie says:

  asa a avut pielea, scria “gabie” pe ea, d-aia nu ti l-a dat tie

 8. Ghenadie says:

  he he he, hai la mai multe

 9. romi says:

  sa fie intr-un ceas bun , Gabie

 10. gabie says:

  asa sa fie

Leave a Reply