MHX Freshwater

08 Apr, 2013 |

mhx3

Am reusit, dupa lupte seculare, sa mai capat niste poze, de la o lanseta montata de mine.  Este vorba de o lanseta construita pe un blanc MHX 842 cu o putere inscriptionata de la 1/8 la 1/2 oz.

Ca mai toate blancurile MHX din seria “freshwater” si acesta pare subevaluat. Sunt convins ca arunca  si 20 de grame dar nu l-am testat pe teren ca sa vad greutatea minima cu care se incarca. Oricum este un blanc excelent, iar la pretul asta e imbatabil. Am folosit consacratul miner split grip, cu filetul mandrinei montat inspre butt. Mandrina este Fuji IPS cu diametrul de 16 mm.

mhx-2

Am inlocuit piulita cu care era echipata cu Fuji Quick Lock, iar peste el, in loc de EVA, am atasat un KD Gear din aluminiu, culoare silver (http://www.ifish.ro/rodbuilding-specificatii-si-termeni/) . Ca inele, am matisat fuji alconite, ca la 99% din betele montate de mine, cu inelul de virf  SIC.

Enjoy.

Rodbuilding

About the author

Primul contact cu pescuitul l-am avut pe la 11 ani, pe dig, la mare. Sunt multi ani de atunci iar eu sunt inca in perioada de acumulari. Acumulez cunostiinte , prieteni, caracter...

7 Responses to “MHX Freshwater”

 1. Ghenadie iFish says:

  MHX SJ842 – merge bine de la 5gr jig plus guma si duce lejer 14gr jig plus guma, verificat din septembrie pana in prezent . Mai putin de 5 gr nu am riscat, era vant.

 2. remus says:

  de ce zici ca nu ai riscat? se poate rupe batul? sau e vorba de altceva?

 3. remus says:

  tot nu mi-e clar …

 4. Ghenadie says:

  No, fly- iere, lanseta e de baitcasting… Cu vant lateral, la greutati atat de mici, eu personal, inca nu ma descurc cu lanseuri cat de cat lungi…pricepushi? Daca era de spin mergea si teste cu greutati mai mici 😛

 5. remus says:

  cred ca am priceput

 6. Name says:

  cu 5 g nu simte cand trage…

Leave a Reply