Inele “verzi” Sea Guide

10 Apr, 2012 |


Fabricantul de componente Sea Guide a lansat o noua linie tehnologica
dedicata productiei de inele pentru lansete care, se spune, va fabrica componente mult mai ecologice decat produsele aflate pe piata in acest moment. Denumita “New Technics” tehnologia promite productia ramelor de inele de titan si otel fara a folosi nici un fel de acoperire care ar putea fi toxica pentru mediul acvatic.
Opt noi tipuri de inele vor fi disponibile in catalogul Sea Guide si acestea se vor conforma noilor norme ale fabricantului care declara ca in nici un stagiu de productie nu sunt folosite substante chimice daunatoare mediului.

Noutăți, Spinning

About the author

Adept al rockului, realizator de emisiuni radio si nu in ultimul rand, pescar.

8 Responses to “Inele “verzi” Sea Guide”

 1. Remus says:

  sa inteleg ca pana acuma au vandut cu buna stiinta acoperiri de inele care erau toxice mediului acvatic?

 2. Lenti says:

  se afla multe dupa ani…

 3. CRISTIAN DRAGOMIR says:

  Nu se pune problema asa.
  Acum au reusit sa descopere o tehnologie eco,
  pur si simplu pina acum nu exista alta metoda.Cel mai important lucru este ca,le pasa ,se implica si au investit ,probabil, ff multi bani in directia asta.Cel mai relevant exemplu in acest sens mi se pare CFC(clorofluorcarbon-FREON)agentul refrigerant din toate sistemele de racire folosite pe planeta pamint nu numai,produs pentru prima data de imperialistii americani in anii 40 si interzis in anii 80(in putredul si decadentul Occident cel putin),pentru ca ataca stratul de ozon .Pur si simplu in anii 40, nu se stia de existenta stratului de ozon,necum de rolul sau in protectia atmosferei.Odat descoperit rolul negatv al acestuia,au pus osul mintii la treaba ,au realizat tehnologii noi si l-au interzis ,pe dinsul,pe FREON..

  • remus says:

   Daca doar acum au descoperit o tehnologie eco, insemna ca au retras de pe piata inelele toxice, nu?
   Sau e ca la detergenti, noi formule imbunatatite, mai alb mai parfumat etc. Nu reusesc sa cumpar de doua ori la rand acelasi sampon pentru ca tot timpul e cu o formula noua, imbunatatita.
   Le pasa pentru ca asta e tendinta acuma, spre eco, de acolo ies banii. Daca tendinta era spre iradiere le faceau din uraniu.
   Eu astept inelele reciclabile … tot sub forma de noua descoperire. 🙂

 4. romulus says:

  Cristian ai dreptate

 5. romulus says:

  Si Remus are dreptate

 6. Codrut iFish says:

  Exemple sunt multe, benzina fara plumb, vopsea fara plumb sau pe baza de apa, cerneluri tipografice pe baza de apa si pigmenti naturali. Totul corect pana la urma si zic mersi, de exemplu, ca s-a renuntat pana la urma la DDT (cam tarziu – l-au folosit din anii 40 pana prin 2004). In schimb, de ceva decenii s-a ajuns la paroxismul “terorismului eco” care a ajuns sa finanteze teorii elucubrante. Dupa ce au analizat partea de vina a vacilor in producerea gazelor de sera si-au dat seama ca de fapt incalzirea globala a fost initiata de catre bășinile dinozaurilor. Ei? Asa da, tata! Daca tot sunteti la faza de conciliere, mi-e nu-mi da nimeni dreptate?

 7. romulus says:

  Codrut are cea mai mare dreptate

Leave a Reply