ESOX TUBUS – Artileria grea dedicata stiucii

07 Mar, 2017 |

ESOX TUBUS. Legio parati ad bellum.
Serie de streamere dedicate pescuitului la stiuca.
Legate pe tuburi, pentru o rezistenta sporita, volum superior si mai multa versatilitate la monturi. Acestea fac posibila schimbarea carligelor uzate, eliminarea efectului de parghie specific carligelor cu tija lunga si nu in ultimul rand folosirea carligelor de tip diferit in functie de preferinte sau conditii.

Construite din materiale sintetice de calitate premium acest tip de streamer nu impiedica usurinta lanseurilor. Retentia de apa este aproape nula iar raportul marime/greutate este mult mai avantajos decat in cazul streamerelor clasice legate direct pe carlig. La o lungime de 20 de centimetri prezinta un profil generos pentru a asigura o amprenta vizuala puternica si deplasarea unui volum mare de apa.

Dedicate initial fly fishing-ului de forta, acestea sunt perfect adaptabile pescuitului cu echipament de spinning sau casting folosind diverse monturi lestate dupa preferinte (Texas, Carolina, tandem cu alte naluci, etc.). Carligele recomandate sunt cele de minim 4/0 cu tija de lungime medie. Evident se pot folosi clasicele ancore fara probleme.

Pentru cei interesati, va rog sa ma contactati la www.facebook.com/romulus.stanescu sau romulus.str@gmail.com

Esox-Tubus-Firetiger

Esox-Tubus-Flamethrower

Esox-Tubus-Ice-black

Esox-Tubus-Carrot

Esox-Tubus-Ice-green

Esox Tubus Ice Red

Esox-Tubus-Weed

Flyfishing, Flytying

About the author

M-am născut lângă un tată blinkerist, am crescut pe malul Someșului, și m-am maturizat cu pescuitul la muscă, activitate care mi-a adus o mulțime de prieteni de suflet .

7 Responses to “ESOX TUBUS – Artileria grea dedicata stiucii”

 1. Codrut says:

  Razboi cu fire groase

 2. Remus says:

  ACTIUNE!

 3. Romi says:

  ,,DOSARUL” s-a REDESCHIS

 4. Name says:

  super

 5. ady_fly says:

  Foarte faine!
  Felicitări!

 6. Romulus says:

  Multumesc mult Ady

 7. leo says:

  Misto …

Leave a Reply