Echipa

Romulus Stanescu
M-am nascut langa un tata blinkerist, am crescut pe malul Somesului, m-am maturizat cu pescuitul la musca, activitate care mi-a adus o multime de prieteni de suflet .

 

Gabie
Primul contact cu pescuitul l-am avut pe la 11 ani, pe dig, la mare.
Sunt multi ani de atunci iar eu sunt inca in perioada de acumulari. Acumulez cunostiinte , prieteni, caracter…

 

Lenti
Adept al rockului, realizator de emisiuni radio si nu in ultimul rand, pescar.

 

 

Ghenadie GV Lures
” Tati, tati vino repede… pluta a disparut, iar batul e tras in apa!” Felia de pepene a fost aruncata cat colo si tata, in cativa pasi, a strabatut distanta de sub salcie pana la malul iazului, unde undita de bambus era trasa in apa de un amarat crap de vreo 4,5 – 5 kg. Primul contact cu pescuitul. Aveam vreo 5-6 ani, iar drilul de atunci mi-a ramas intiparit in memorie. Cred ca a fost momentul definitoriu in procesul de imbolnavire ireversibila. O lunga perioada, in adolescenta, datorita si perioadei liceului si facultatii, eh… si a altor interese, pescuitul a fost lasat pe un plan secundar, revenind pe ordinea de zi abia prin 2002. De atunci, la fiecare iesire descopar ca inca nu stiu nimic in ale pescuitului, fapt ce reprezinta o provocare de a continua…

 

Remus Stanescu
Singur cum umblam atunci pe Somes, auzeam ce vorbesc aia de pe partea cealalta. Si la un moment dat aud pe unu zicand: “Uite ma pe ala, ca da la pastrav!” M-am gandit “Uite ma ce face bautura din om” si abia pe urma mi-a cazut fisa. Am dat vegetatia la o parte sa pot vedea in josul apei si acolo era Romi bagat in mijlocul Somesului.

 

Petru Dima
Privesc obsesiv la tot ce misca in biotopul unui rau. Ochii mi se umplu de lacrimi, la fiecare reintalnire cu Regina Nordului. Toxicoman irecuperabil, ma droghez cu doze cosiderabile de fly fishing zilnic. Nu stiu tot si nici nu ma intereseaza sa stiu. Dar un lucru il stiu cu siguranta, ca nimic pe lume nu poate fi mai divin, decat o apa turcoaz, un bat de doua maini, un fir WF lansat transversal pe rau, un forfac Int., o musca conceputa si legata de mine la capatul forfagului si asteptarea/speranta/visul ce ma acapareaza, ca un pastrav de mare sa se lase ademenit. Iar daca mai am si un priten de suflet cu mine in jurul focului de tabara, gandul mi se indreapta spre Dumnezeu si-i multumesc.

 

Codrut
Împreună cu restul colectivului, voila un site pentru pasionații în sevraj.