DAIWA T3-Ballistic la Arrow

06 Mar, 2012 |

Se pare ca momentul campaniei de re-branding pentru compania Daiwa nu a fost doar o actiune de cosmetizare. Promisiunile enuntate la momentul respectiv “Make it Wow!”, “Open Our Minds”, “Be Innovative”, “Be Earth-Friendly”, “Play Fair” chiar sunt puse in aplicare si indeplinite cu strictete.

Sistemul T-Wing Daiwa rezolva o problema veche existenta la mulinetele de baitcast si anume reducerea frecarii firului in momentul lansarilor si recuperarilor. Fata de sistemele clasice, inelul de ghidare T-Wing ofera o deschidere mare pentru lansari. Este idea de maxima inpiratie pe care au avut-o inginerii de la Daiwa cand au pus pe hartie aceasta mulineta. Datorita deschiderii mari se reduc unghiurile facute de firul de pe tambur si inelul de ghidare, indiferent de pozitia buclei firului pe tambur. Rezultatul este evident. O lansare mult mai lunga a nalucii. Calea de ghidare este placata cu TiN. Frana magnetica, usor de reglat in timpul pescuitului, sistem asemanator folosit si la mulineta Z 2020 HL si are posibilitatea reglarii grosiere a franei magnetice functie de necesitati.

Cu noul sistem T-Wing (TWS) Daiwa inaugureaza o noua era in pescuitul cu mulinete de baitcast.
– 5 rulmenti;
– corp de Zaion;
– profil ultra-plat;
– manivela de aluminiu prelucrata;
– recuperare rapida 7,1 : 1
– sistem T-Wing;
– frana magnetica MagForce 3D
Este disponibila si versiunea pentru mana stanga.
Zaion-ul este materialul din care este confectionat corpul lui T3-Ballistic. Este un material revolutionar creat exclusiv de catre Daiwa, pentru a obtine rezistenta, duritate si greutati mult mai mici pentru corpul mulinetelor. Zaion este un material ce are la baza fibra de carbon cu densitate foarte mare, gandit special pentru a obtine un corp al mulinetei foarte usor dar care sa reziste solicitarilor create de angrenaj. Zaion are rezistenta echivalenta cu cea a magneziului si este cu 20% mai rezistent decat polymerul Nylon/ABS folosit de alti producatori in acelasi scop. Zaion este cu 50% mai usor decat aluminiu.

Se gaseste in reteaua de distributie Arrow International SRL, importator autorizat Daiwa pentru Romania.

Noutăți

About the author

Adept al rockului, realizator de emisiuni radio si nu in ultimul rand, pescar.
No Responses to “DAIWA T3-Ballistic la Arrow”

Leave a Reply