4 Play de la Savage Gear

24 Apr, 2012 |

4Play Swim & Jerk face parte din gama 4Play Hering produse de către Savage Gear, care este o gamă unică de voblere ce imită perfect acţiunea naturală a unui hering. Corpul segmentat în trei părţi permite voblerului să se deplaseze prin apă ca un peşte real. Este o adevărată inovaţie, foarte eficient şi uşor de folosit. 4Play Swim & Jerk produce în timpul recuperării o curbă S, putând fi recuperate foarte lent, de la 1 la 1.5 metri.

În gama 4Play se mai găsesc şi Lowrider plus Liplure.Ambeleproduc omişcarehaotică şi intermitentă în timpul recuperării şi,pentru dimensiunea de 13cm/21g,acoperăadâncimide evoluţiecuprinse între0, 4 şi 2,7 metri.Toate nălucile 4Play sunt furnizate cu ancore triple premium japoneze din oţel carbon şi inele despicate puternice. Aceste produse sunt comercializate de către Arrow International.

Noutăți, Spinning

About the author

Adept al rockului, realizator de emisiuni radio si nu in ultimul rand, pescar.

2 Responses to “4 Play de la Savage Gear”

 1. CRISTIAN DRAGOMIR says:

  iMPORTATORUL ESTE http://WWW.BIGFISH.RO
  AU GAMA COMPLETA SOFT SI HARD
  AM DAT CU 4PLAY SWIM JERK 9.5 CM FIRE TIGRE
  S=A DAT CUMATRA LA EL DE LA A DOUA ARUNCARE LUCREAZA BESTIAL
  SE UNDUIESTE DIN SOLDURI MAI CEVA DECIT O CADINA IN FATA SULTANULUI
  SI ALEA SOFT SINT LA FEL DE PRINZATOARE,CUMATRA MOFTUROASA IESE DIN APATIE IN FATA UNUI CANIBAL DE LA SAVAGE GEAR.le-am descoperit de abia anul asta si sint deja prima optiune.

 2. Lenti says:

  si Arrow este importator oficial.

Leave a Reply